Hirdetés

F.E.A.R. 3 - Élőszereplős trailer és infók

|

A tegnapi bejelentés óta kiderült néhány apróság a F.E.A.R. sorozat harmadik felvonását illetően.

Hirdetés

Idén ősszel érkezik a Warner Bros. Interactive Entertainment kiadásában a PC, PS3 és X360 platformokra F.E.A.R. 3 (vagy F.3.A.R., ha így jobban tetszik), amit kivételesen nem a Monolith Productions fejleszt, hanem a kevésbé meggyőző portfolióval (Fracture) rendelkező Day 1 Studios.

A széria kissé már fáradni látszó receptjét minden bizonnyal feldobja majd a kooperatív mód, amelyben az első rész két szembenálló főszereplőjét, Point Man-t és Paxton Fettelt bírhatjuk együttműködésre. A fivérek épp anyjukat keresik, ugyanis Alma rövidesen életed ad harmadik gyermekének, akinek fogantatásához van némi köze azoknak a játékosoknak is, akik kivégezték a F.E.A.R. 2: Project Origin-t. A kampányt magányosan Point Man bőrébe bújva a megszokott játékmenettel és toposzokkal (időlassítás) nyakonöntve göngyölíthetjük fel, miközben az M.I. vezérelte Fettel telekinetikus erejével segít bennünket. A már említett kooperatív módban viszont az egyik játékos Fettel egyedi képességeivel is szórakozhat. Egy keveset megmutat mindebből a trailer, s ha csak egy kicsit is figyeltek, akkor néhány pillanat erejéig a játékból is láthattok villanásokat.



A Warner biztosra megy a parafaktort illetően, ezért a nyolcvanas években remeklő, ma már sajnos egyre gyengébb filmekkel jelentkező (A dolog miatt persze akkor is imádni fogom, ha Uwe Boll szintjére találna süllyedni.) John Carpenterhez, valamint a képregényeket, illetve egyebek mellett a 30 Days of Night című vámpíros horror forgatókönyvét is jegyző Steve Nileshoz fordult. Míg a forgatókönyvíró a szkript megírásában segített a csapatnak, addig Carpenter az átvezető jelenetekbe "kontárkodott" bele.

Mindent összevetve nem hangzik rosszul, rajongóknak bizonyára kötelező vétel lesz, ám egy kérdés nem hagy nyugodni: Vajon min dolgozhat a Monolith?



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)