Hirdetés

Fear Effect Sedna - elindult a Kickstarter kampány

|

Néhány napja történt csak meg az új Fear Effect bejelentése, de máris elrajtolt a játék közösségi kalapozása.

Hirdetés

A Square Enix Collective kezdeményezésnek köszönhetően egy indie csapat, a francia Sushee megvalósíthatja elképzelését, a Fear Effect Sednát, amelyet a Shadowrun Returns inspirált. Viszont ehhez a játékosok segítségét kérik. 

Ahogyan azt már a bejelentéskor tisztázták, a Fear Effect Sedna egy vadonatúj kaland lesz a széria kedvelt karaktereinek visszatérésével, izometrikus nézettel, körökre osztott harcrendszerrel. Azonban hiába játszódik a 2003-ban törölt harmadik rész, a Fear Effect Inferno története után négy évvel, mégsem Fear Effect 3-ként kell tekintenünk a projektre. Ez egy új rész új játékmenettel, viszont csakis akkor valósulhat meg az indie projekt, ha mi is támogatjuk: a Sushee elindította a Fear Effect Sedna Kickstarter kampányát és 100 ezer dollárt szeretnének összekalapozni. Harminc nappal a határidő lejárta előtt máris sikerült nekik közel 30 ezer dollárt bezsebelniük, így bizakodóak lehetnek a jövővel kapcsolatban. 

Ha sikeres lesz a gyűjtögetés, akkor a Fear Effect Sedna 2017-ben jelenhet meg PC-re, további kitűzött célok teljesülése esetében pedig PlayStation 4-re is elkészülhet. Ti támogatni fogjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)