Hirdetés

Fehér Ház TD és pörgős Deathmatch

|

Ha már elnökválasztás, akkor legyen a mai menü a White House TD, melléje pedig valami pörgős akció

Hirdetés

Barack Obama mától az Egyesült Államok elnöke. Grat neki! Ennek örömére nekiálltunk keresni nektek valami amerikai kötődésű flash játékot, és a lehető legjobbat találtuk! White House Tower Defense. Ez a neve. A TD logikáján felépülő játék a maga egyszerűségével igyekszik görbe tükröt állítani az egész elnökválasztási hercehurca elé. Többé kevésbé sikerül is neki. Feladatunk, hogy az ellenséges politikai alakulat egységeit megakadályozzuk a Fehér Ház elérésében.

 

whitehousetowerdefense.jpg

 

 * * *

A sors úgy hozta, hogy ma a két legfrissebb Játéközön.hu feltöltést van szerencsém bemutatni. Szóval a második legújabb játékunk a Phosphor_Beta. ShockWave alá írt 3D-s online FPS ez is, csak úgy mint a már korábban ismertetett Russia Army 3D. Szívemnek mégis az előbbi tetszik jobban, mindjárt mondom miért. Ha a grafikát nézzük, mondhatjuk hogy kb. a Quake 2 szintjén van. Ez egyébként dicséret akart lenni. Játékmódból csak Deathmatch lehetséges, de kárpótol minket, hogy botok ellen, vagy élő játékosokkal LAN illetve online is tudjuk zúzni. Végül az is egy jó pont, hogy teljes értékű "Options"  menüpontot is kaptunk, ahol minden lényeges tulajdonságot módosíthatunk.

 

phasphar.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)