Hirdetés

Féktelen buli a négyzeten - Project X premier előtti kritika

|

A Másnaposok alkotói megpróbálták Amerika legjobb házibuliját összehozni, amely Magyarországon meg sem történhetne. Mindezt tini verzióban!

Hirdetés

Eljőve frissen a premier előtti vetítésről még mindig próbálom kitalálni, hogy a film miért hagy számomra fura szájízt. Ez egy elborult vígjáték, amiről nehéz csak jót írni, mert a benne levő történetek mind polgárpukkasztóak, és köztük néhány botrányosan vicces (például hogy miért is van törpe egy sütőben?). Mégis a film során sokszor azt hiszed, mintha egy amerikai klipben lennél, szól a zene és közben a srácok dobnak egy partit, amely persze túlcsordul, és aztán nem marad el a nagy tűz meg az anarchia sem. Az előzetesből nehéz a film konkrét műfaját eltalálni, mert inkább újat alkot, de már megint sikerült két perce alatt a legjobb poénokat ellőni.

Thomas Kub (Thomas Mann) egy gimis diák Pasadena-ból, aki éppen 18. születésnapját tervezi barátaival Costaval (Oliver Cooper) és JB-vel (Jonathan Daniel Brown). Tom úgy érzi egy baráti összejövetel maximálisan megfelel a célnak, azonban haverjainak inkább egy igazán mindennapos diákcsíny jut eszükbe.

A premier előtti kritika folytatását a CineStar honlapján olvashatod tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)