Hirdetés

Féktelen harag 3D filmvetítés

|

Gyertek velünk moziba, különben Nicholas Cage féktelen haragra gerjed!

Hirdetés

Szeretettel meghívunk benneteket a következő GameStar vetítésre az InterCom szervezésében, a Cinema City Arénába, hogy velünk együtt nézzétek meg Nicholas Cage legújabb bosszúmoziját 3D-ben február 22-én 19 órától.



A film tartalmából: Három nap múlva telehold lesz. Milton (Nicolas Cage) versenyt fut az idővel. Egy vérszomjas szekta vezetője az ő lányát akarja feláldozni, mert azt hiszi, hogy ezzel beteljesítheti őrült küldetését: a pokol földrehozatalát. Milton már meghalt egyszer. Kitört a pokolból, és egy pincérnő (Amber Heard) meg a csaj pasijának tűzvörös sportkocsija segítségével száguld a cél felé, és tudja, hogy nem léphet a fékre. Nemcsak a rendőrség van a nyomában. A Sátán utána küldte egy zsoldosát, akit sem isten, sem ember nem állíthat meg: vissza akarja vinni Miltont a föld alá. De a férfit kétszáz lóerő és a tiszta gyűlölte hajtja - istentelen üldözés veszi kezdetét. Őrült tempójú akciófilm és misztikus thriller keveréke a film, amelynek főszereplője a műfaj rajongója: az Oscar-díjas Nicolas Cage.



Eredeti címe: Drive Angry 3D
Rendező: Patrick Lussier
Főszereplők:
Nicolas Cage (Milton)
Amber Heard (Piper)
Hossza: 100 perc
Gyártás éve: 2011
Mozipremier: 2011. február 24. (Magyarország)



Szervező: Intercom
Vetítés időpontja: 2011. február 22., 19:00 óra (regisztráció 18:00 órától)
Helyszín: Cinema City Aréna (3D) 14-es terem
Részvétel: Két személyre, ingyenes, regisztrációhoz kötött
Regisztráció: Egy névvel ( benne, hogy egy vagy két fő részére kéred) és részvételi szándékkal kitömött e-mail a mozi@gamestar.hu-ra (fontos, hogy a tárgymező ez legyen - FH 3D vetítés)
E-mail küldési határidő: 2011. február 18. péntek 13:00
Visszaigazolás: 2011. február 21. hétfő (aki nem kap e-mailt sajnos nem került fel a listára)
Aki nem kap válasz e-mailt, ne szomorkodjon, jöjjön el nyugodtan, hiszen rendszerese előfordul, hogy a regisztrált résztvevők közül többen nem tudnak végül egyéb elfoglaltság miatt megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)