Hirdetés

Fél fontért felvásárolták a Midway UK-t

|

A Midway egykori európai igazgatója fektette be ezt a hatalmas összeget.

Hirdetés

Martin Spiess nemcsak az angol, hanem a francia irodát is megvette, méghozzá a kettőt összesen egy euróért

Aki azt hiszi, hogy a the Wheelman készítéséért felelős irodát kivásárló manőver csak ennyi volt, annak tudnia kell, hogy a megvásárolt "üzleteknek" voltak/vannak üzleti kötelességeik - a Midway Európai részlege, amelyhez az angol, francia és a német iroda is tartozott 1,7 millió dollárt lesz kénytelen hamarosan fizetni a Midway USA számára.

Egyébként a német Midway-t is hasonlóan vásárolták ki - azt nem lehet tudni, hogy ezekkel a cégekkel a jövőben mi lesz, csak azt, hogy a Midway adott területekre gyakorolt jogaival rendelkezni fognak - ez jelenthet akár raktárkészletek eladását vagy licenceléseket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)