Hirdetés

Fél percnyi NBA 2k12 teaser trailer

|

30 másodpercet láthatunk a népszerű széria jövő évi dátumra előjegyzett részéből, de ezt is meg kell becsülni.

Hirdetés

A Visual Concepts/2K Games játéka, az NBA 2k11 sokak szerint az egyik legjobb kosaras játék, amit az is bizonyít, hogy javarészt 85 és 90% közötti értékelést kapott, illetve négymillió példány kelt el belőle.

A nagy siker annak is köszönhető, hogy az EA visszavonulót fújt az NBA Elite 11 megjelenésével kapcsolatban, így a 2k11 rivális nélkül maradt. Sarkos hasonlattal élve, a kosarazást kedvelő játékosok úgy jártak, mint mi a nyolcvanas években, ha hajat akartunk mosni, akkor választhattunk, hogy WU-2 sampont, vagy WU-2 sampont veszünk. De ne térjünk el ennyire a tárgytól, amúgy sincs ezen mit cifrázni, lássuk inkább a 30 másodpercnyi videót. A galériában a 2k11 képeit láthatjátok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)