Hirdetés

Felhőből jön a Deus Ex: Human Revolution...

|

...amennyiben megvesszük PC-re, ugyanis ez az ajánlat csak erre a platformra él.

Hirdetés

Nagyszerű ajándékkal kedveskedik a Deus Ex: Human Revolution azon PC tulajdonosoknak, akik megveszik a játékot, ugyanis mellé kapják az OnLive kódot. Ez ebben az esetben nem a netes multira vonatkozik, hanem arra, hogy a felhőből jövő lehetőséggel akár tévén, vagy bármilyen asztali PC-n és Mac-en nekifoghatunk a Deus Ex: Human Revolution-nek.

Sőt, a közeljövőben iPad-re és Androidos táblagépre is elérhető lesz a játék. Nem vitatható, hogy ez igen jó hír, hiszen így ki vannak lőve a hardveres elégtelenségek, és az ezzel járó kellemetlenségek, mint például az egyedileg felépített PC-k okozta ütközések, titokzatos fagyások, üzenet nélküli kilépések. Így kell ezt csinálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)