Hirdetés

Feltörték az Epic Games fórumait

|

Hacker-támadás érte az Epic Games fórumait, felhasználói adatok kerülhettek illetéktelen kezekbe.

Hirdetés

Az Epic Games nem túl boldog kötelességének tett eleget, mikor értesítenie kellett felhasználóit arról, hogy fórumát rosszéletű hackerek feltörték.

Az UDK, Infinity Blade, Gears of War, Bulletstorm és a korábbi Unreal Tournament játékokkal foglalkozó fórumokat érte a támadás, felhasználói neveket, email címeket, jelszavakat és a megadott születési dátumokat szerezhettek meg a behatolók. Az Unreal Engine 4, Fortnite és az új Unreal Tournament fórumok sértetlenek maradtak. Az érintett fórumokat lekapcsolták, amint újra online lesznek, a felhasználóknak mindenképpen érdemes lesz megváltoztatni jelszavukat.

Reméljük minél hamarabb megtalálják a tetteseket és komolyabb büntire számíthatnak, mint a Lizard Squados Julius “zeekill” Kivimäki. Ha ti is rendelkeztek profillal az oldalon, amint lehetőségetek nyílik rá, adjatok meg új jelszót!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)