Hirdetés

FIFA 10 demó szeptemberben

|

Nem sokkal azután, hogy kezdetét veszi a 2009/2010-es tanév, fellövik a világhálóra a FIFA 10 játszható demóját.

Hirdetés

Jómagam mindig furcsán bámultam a focis játékokra, eljátszogatni eljátszogattam ugyan velük, de eddig még sem a PES, sem a FIFA, sem a végelgyengülésben kimúlt Actua, vagy a viccnek is rossz Sensible sorozatok tagjai nem voltak képesek arról meggyőzni, hogy jobb ez, mint kint a szabadban kergetni a bőrbogyót. Nyilván az is közrejátszik, hogy az apám sokáig hivatásos labdarúgó, majd edző volt.



No de ennyit rólam, hiszen nem személyes blog ez, hanem a GSO, azon belül is a milliók kedvencének számító FIFA 10 játszható demójának megjelenési dátumát ismertető írás akar lenni. Zengjetek harsonák, ugyanis a konzolon egyre jobb, de már PC-n is a javulás jeleit mutató széria aktuális kiadása szeptember 10. napján jelentkezik egy letölthető, kipróbálható, és vélhetően öt perc alatt végigjátszható demóval. Pimaszság az időkorlát, de ez van.
Ha hihetünk az EA marketingeseinek, a FIFA 10 minden téren többet nyújt majd, mint elődje, ráadásul jobban is teszi azt. Erről a több, mint 275 millió online meccs során gyűjtött tapasztalatok és visszajelzések figyelembe vétele hivatott gondoskodni.



Megjelenési dátummal is szolgálhatok a rajongóknak, ugyanis az EA Canada által fejlesztett FIFA 10 világszerte október 2-án jelenik meg a következő platformokon: PS3, X360, Wii, PC, PS2, NDS, PSP és mobilus telefonicus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)