Hirdetés

FIFA 12 demo - tölthető

|

A legújabb FIFA igencsak megváltozott az előzőekhez képest - most mindenki kipróbálhatja.

Hirdetés

A legújabb Gamestarban, amely csütörtökön jelenik meg, egy három oldalas, rövid értékelést is olvashattok a FIFA 12-ről.

Az újdonságok között van a Player Impact Engine, amely a játékosok ütközését ellenőrzi és intézi - igencsak érdekes lehetőségeket tartogat.  A Precision Dribbling a sokkal jobban kontrollálható labdát jelenti, míg a Tactical Defending egy új védekezési módszer, amely a helyezkedésre helyezi a hangúlyt és inkább a passzok megszerzésére koncentrál, mint a tavalyi Pressure rendszer, amelyet ki is dobtak. A CPU játékosai Pro Player intelligenciát kaptak, amelytől még "valódibb" lesz egy mérkőzés. S persze még rengeteg a változás...

FIFA 12 demo AtomicGamer

FIFA 12 demo Strategy Informer

FIFA 12 demo GamePron

FIFA 12 demo Gamer's Hell

Akinek megtetszene a FIFA 12 vagy imád játszani FIFÁval, az ugye ott lesz a FIFA 12 nagyképernyős bulin a Corvinban

A demóban egyébként hat csapat található meg: Barcelona, Arsenal, Manchester City, Marseille, Dortmund és az AC Milan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)