Hirdetés

FIFA 12 - minden idők harmadik legjobb indulása az Egyesült Királyságban.

|

A FIFA 12 letaszította a dobogó legalsó fokáról a GTA IV-et.

Hirdetés

Az Egyesült Királyságban minden idők harmadik legnagyobb eladási példányszámú videójáték-megjelenése lett a FIFA 12-é - ebben a kategóriában eddig a GTA IV volt a harmadik, az első két hely pedig a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops "kezében" maradt. 

A FIFA 12 18 százalékkal több példányt adott el a megjelenési periódusban, mint tavaly a FIFA 11 - ez 34 százalékkal nagyobb bevételt jelent. 

Az eladásokat az Xbox 360 és a PS3 verziók dominálták - Boxon az összes eladás 54 (26 százalékos növekedés tavalyhoz képest), míg PS3-on 44 ( 11 százalékos növekedés tavalyhoz képest) százaléka zajlott le. A többi formátum (PC, 3DS, PSP, PS2 és Wii) eladásai két százalékkal járultak hozzá a csúcsdöntéshez - ebben az adatban azonban a PC-s digitális eladások nincsenek benne - de a többi formátum szempontjából döbbenetes az adat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)