Hirdetés

FIFA 12 Party a Corvinban - Szombaton találkozunk!

|

Néhány nap múlva összegyűlünk, hogy együtt ünnepeljük meg a FIFA 12 magyarországi megjelenését.

Hirdetés

Október elsején, szombaton, alig egy nappal a FIFA 12 hazai bemutatkozását követően veszi kezdetét az immáron hagyományosnak tekinthető rendezvény a Corvinban az Electronic Arts, a GameStar, a SONY, a FourFourTwo és természetesen a Corvin Mozi szervezésében.



Az egész napos rendezvény keretein belül közelebbről is megismerkedhettek az EA Sports sorozatának legújabb kiadásával, amit már teszteltünk a szeptemberi GameStar hasábjain, s őszintén nem tudjuk, hogy miként bírtunk eddig meglenni a hatalmas ütközéseket, brutális belépőket és látványos eséseket szimuláló fizika nélkül. A kiállított konzolokon játszva magatok is meggyőződhettek róla, hogy mennyivel élethűbb lett így a játék. Amennyiben pedig elég bátornak és gyakorlottnak érzitek magatokat, akkor a szabályzat áttanulmányozását követően egy regisztrációs ívet kitöltve és részvételi szándékotokat Facebookon jelezve indulhattok a versenyen, hogy a mozivásznon összecsapva döntsétek el, ki közöttetek a legjobb játékos.



Óránként nyerhettek FIFA 12 játékot, GameStar és FourFourTwo magazinokat, mozijegyeket. A nap végén jelenlévő résztvevők között partnereink ajándékcsomagjait sorsoljuk ki, tehát megéri megvárni a rendezvény végét! Senki sem megy haza üres kézzel, minden regisztrált játékos kap ajándékot!

Szurkolólányok versenye: Itt az ideje, hogy magadra öltsd kedvenc csapatod szurkolói öltözetét! Vegyél fel mezt, köss a nyakadra sálat, fesd ki magad! Gyűjtsd össze a játékosok szavazatait! A nap végén a legaktívabb szurkolólányokat díjazzuk!

Helyszín:
Corvin mozi Budapest

Időpont: 2011. október 1.

Idősáv:
10:00-17:00

Belépés:
díjtalan

A rendezvény támogatói: EA, Gamestar, Corvin Mozi, FourFourTwo, SONY

FONTOS: A letöltött regisztrációs lapot kinyomtatva és kitöltve mindenki hozza magával a Corvin moziba, és a helyszínen kap majd cserébe egy regisztrációs számot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)