Hirdetés

FIFA 14 - este bemutatkozik a next-gen változat?

|

Lehetséges, hogy az Xbox 720 mai bemutatkozásával egyetemben az EA megmutatja a FIFA 14 újgenerációra szánt változatát.

Hirdetés

A FIFA 14 bejelentésével ismét örömmel konstatálták a fociőrültek, hogy 2013 sem telik el egy újabb, pár izgalmas újdonságot tartalmazó FIFA cím nélkül, és ez várhatóan így lesz egészen a FIFA 22-ig.

Az első részletek akkor még nem sugalltak semmi különleges meglepetést a jövőt illetően, tegnap este azonban feltűnt egy beszédes kép (alul) az EA Sports hivatalos Facebook oldalán, amely arról árulkodik, hogy a ma esti Xbox rendezvényen bemutatkozik - vélhetően - a FIFA 14 next-gen változata is (a FIFA 14 megjelenése a jelenlegi platformokon szeptemberre tehető).

Az Xbox 720 leleplezése mellett tehát az Electronic Arts is ad némi ízelítőt, persze a június 10-én rajtoló E3 expóra tartogatnak (hazai idő szerint éjfélkor kezdődik az előadásuk) még nagyobb meglepetéseket is.

Sajnos több infót nem kaptunk a FIFA 14 feltételezett next-gen kiadásáról, de tartsatok velünk ma este 19:00 órától, mi is élőben követjük majd a Microsoft eseményét és beszámolunk mindenről. Ha élőben szeretnétek nézni a nagy eseményt, akkor gyertek el az első GameNight-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)