Hirdetés

FIFA 16 demo - mától játszhatunk

|

A FIFA 16 demója a mai nap folyamán fokozatosan válik elérhetővé a különböző platformokon.

Hirdetés

Még pár hét, és mindenki szabadon játszhat kedvenc csapatával a FIFA 16-ban, viszont aki türelmetlen és beéri mondjuk a Barcelonával vagy a Real Madriddal (esetleg az Egyesült Államok vagy Németország női válogatottjával), mától kipróbálhatja a játék demóját.

PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra a legtöbb régióban már elérhető, Xbox One-ra és Xbox 360-ra pedig órákon belül megérkezhet. Kicsivel több mint 4 GB szabad helyet igényel, ha le szeretnétek tölteni, ezzel számoljatok. A PC-s demóra lehet, hogy egy kicsit többet kell várni, erről az EA Sports egyelőre nem adott tájékoztatást.

A FIFA 16 demójában az FC Barcelona, a Borussia Dortmund, a Borussia Mönchengladbach, a Chelsea FC, az Inter Milan, a Manchester City, a Paris Saint-Germain, a Real Madrid CF, a River Plate és a Seattle Souders csapata játszható, valamint a fent említett két női válogatott. A tartalomról itt írtunk részletesebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)