Hirdetés

FIFA Manager 09 - Tölthető az Update 3

|

Frissítették a FIFA Manager 09-et, így a téli átigazolási hullámban klubot cserélt játékosok virtuálisan is váltottak.

Hirdetés

Harmadszorra is felfrissítették a FIFA Manager 2009-es kiadását, jelentették a Bright Future fejlesztői. Áldásos ténykedésüknek köszönhetően újabb futballistákkal gyarapodott a játék adatbázisa, belegyömöszöltek számos profilképet és frissítették a LIVE Ticker módozatot is, mely mostantól kezdve például pontosan és hiányosságok nélkül feljegyzi gyepen produkált mozzanatainkat. A közel 200 megabájtosra eresztett csomag telepítése után ezentúl több mint 900 játékost arcról is beazonosíthatunk, köszönhetően a vadonatúj fényképeknek. Emellett Bulgária csatlakozott azon negyvenkét országhoz, melynek csapatai, játékosai és arénái már megtalálhatók a FIFA Manager 09-ben. A frissítés egyik leglényegesebb eleme természetesen a téli időszakban lezajlott átigazolásokra vonatkozik, minden gárda megkapta az éppen aktuálisan nyúzott játékos garnitúrát. Számos hibát is orvosoltak az Update 3-ban, mely nem mellékesen tartalmazza az előző csomag teljes tartalmát is.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)