Hirdetés

Fight Night Champion - Hogyan üssünk mást

|

Az ökölvívás koronázatlan királya most még királyabb lesz

Hirdetés

Eufórikus érzéssel tölti el az emberek többségét az, ha egy picinyke irányítóval arra késztethet mást, hogy az verjen bele valakinek az orcájába, de valami nagyon durva módon. Akik már játszottak a Fight Night bármelyik részével, azok sejthetik, hogy mire gondolok. A többieknek pedig itt a remek alkalom, hogy megtudják… 

A legújabb rész – amely a Champion nevet viseli – minden téren kielégíti az ütlegelés iránti vágyunkat. Az alant található videóban Brian Hayes - a játék producere - bemutatja egy interaktív kontroller segítségével, hogy mire leszünk majd képesek az általunk babusgatott kesztyűt viselő harcossal. Nemhiába kapta a „Full Spectrum Punch Control” nevet a videó, hiszen a vezérlő minden nyomható és mozgatható részével erőszakra irányuló cselekedetet tudunk majd kifejezni – persze ez csak a virtuális világban ajánlott. Az előző epizódokhoz képest annyi változás történt, hogy most a gombokkal is sorozhatjuk „legálisan” a velünk szemben álldogálót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)