Hirdetés

Filmszerű trailerrel mutatkozott be a Call of Duty: Modern Warfare 3 zombis játékmódja

|

A Zombies előzeteséből kiderül, hogy az élőhalottak már a terroristák eszközei.

Hirdetés

A Call of Duty franchise zombijai a 2008-as World at War részben bukkantak fel először, akkor egy minijátékban irthattuk a náci élőhalottakat, és csakis a kampány teljesítésével állhattunk neki. A későbbiek folyamán aztán többször is felbukkantak, de a Modern Warfare 3 lesz az első alkalom, hogy nem valamilyen történelmi háború ad hátteret az agyzabálásnak, hanem a modern hadviselés. 

Azt már világossá tették a fejlesztők, hogy a franchise eddigi legnagyobb zombis játékmódjára számíthatunk egy teljesen nyitott játéktérrel, amin akár más csapatokkal együtt is harcolhatunk a szörnyetegek ellen, most viszont megkaptuk az első konkrétumokat is. 

Hirdetés

A Sledgehammer Games által fejlesztett Modern Warfare 3 Zombies módjában (amelyet a Treyarch stúdióval együtt készítenek) egy nemzetközi operátorokból álló csapat segíti a Task Force 141 tagjait abban, hogy felvegyék a harcot az élőhalott hordák ellen. A sztori szerint Victor Zahkaev, a Warzone rosszfiúja új tömegpusztító fegyvert kínál eladásra: egy lila ködöt tartalmazó fiolákat, amelyek két lábon járó halottá változtatnak mindenkit, akik csak kapcsolatba lépnek velük. A már jól ismert tagokból álló Task Force 141-et a zombifertőzésben jártas, a Black Ops Cold Warból ismert Sergei Ravenov támogatja, mi pedig egy ügynökként segítünk nekik a hordák megfékezésében. 

A játékmódot egy nyílt világú, játékosok kontra környezet (PvE) típusú túlélési élményként jellemezte az Activision, és a több mint 4 perces, filmszerű kedvcsináló alapján egy World War Z-hangulatú, komolyabb és némileg földhözragadtabb próbálkozásra számíthatunk. Nézzétek csak: 

Ha bejön, akkor jó hír, hogy már nincs túl messze a Modern Warfare 3 megjelenése, amelynek részeként ezt is megkapjátok a kampány és a multi mellé: november 10-én jön PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, az előrendelők pedig bezsebelhetnek egy Zombie Ghost skint. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)