Hirdetés

Az egyik közkedvelt szereplőt nem irányíthatjuk a Final Fantasy VII Remake-ben

|

A Square Enix megerősítette, hogy a vörös bestia felett most bizony nem vehetjük át az iránítást. Az ok végtelenül egyszerű.

Hirdetés

Az eredeti Final Fantasy VII-ben Red XIII, a vörös farkas/oroszlán a játszható karakterek sorát erősíti, de most kiderült, hogy a Remake-ben változtattak ezen a fejlesztők. A mától elérhető demóban tehát biztosan nem vehetjük át felette az irányítást, ahogy a kész játékban sem. 

Hirdetés

Red XIII felett az eredeti verzióban annál a ponttól fogva vehettük át az irányítást, hogy megmentettük őt az őrült tudós, Hojo professzor kísérleteitől. A Remake-ben viszont mindössze négy játszható karakterrel (Cloud, Tifa, Barret, Aerith) kell beérnünk. Persze a történet egy bizonyos szakaszában Red XIII is csatlakozik hozzánk, őt viszont a MI fogja irányítani. Naoki Hamaguchi, a Final Fantasy VII Remake társrendezője szerint ezt a döntést azért kellett meghozniuk, mert Red XIII a cselekmény utolsó szakaszában csatlakozik csak a bandához, így véleménye szerint nem lett volna már elég idő arra, hogy kellő mélységben kibontsák a vörös besti karakterfejlődését, így gyakorlatilag vendégszereplő lett csupán belőle. 

A Final Fantasy VII Remake feldarabolva hozza majd el nekünk az eredeti játék teljes sztoriját, szóval valószínűleg a folytatásban (nevezzük az egyszerűség kedvéért Final Fantasy VII Remake 2-nek) kapjuk csak meg a teljes kontrollt Red XIII felett. Érdemes egyébként megjegyezni, hogy a kiadó feltűnően hallgatag a folytatásokat illetően, szóval csak remélni tudjuk, hogy minden rendben halad a Final Fantasy VII Remake 2 fejlesztésével is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)