Hirdetés

A Final Fantasy VII úton van, a Final Fantasy IX pedig már meg is jelent Switchre

|

Az old school Final Fantasy rajongóknak is lesz mivel játszaniuk Switchen. Új dolgokra egyelőre ne számítsunk, de ami máshol jó volt, az a hibriden is jó lesz.

Hirdetés

A JRPG-k szerelmesei nem fognak csalódni, ha ma ránéznek a Nintendo Switch virtuális üzletére. A felhozatalban már ott pihen a tegnap este megjelent Final Fantasy IX, ami egyébként Switch mellett Windows 10-re és Xbox One-ra is befutott.

Hirdetés

A már elérhető epizód mellett a Nintendo bejelentette, hogy a nagy klasszikus hetedik rész is érkezik, bár arra még várnunk kell egy kicsit. A Final Fantasy VII pontosan március 26-án lesz elérhető a Switchre, és Xbox One-ra is aznap fog megérkezni.

A Final Fantasy VII egyébként kapott egy kis ráncfelvarrást, de nagy dolgokra nem kell számítani. Kicsit kevésbé darabos textúrák, automata mentés rendszer, és néhány extra opció.

A konzolra egyébként még idén jön a Final Fantasy 10/10-2 HD és a Final Fantasy XII: The Zodiac Age is. Lesz mit tolniuk az FF-rajongóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)