Hirdetés

A Final Fantasy XIII nem (is volt) PS3 exkluzív!

|

Georges Fornay, a Sony Computer Entertainment Europe alelnöke egy érdekes nyilatkozatot tett a francia DNA nevű news site-nak a Final Fantasy XIII exkluzitivitásáról: "Végül pedig a Final Fantasy XIII-al kapcsolatban elmondhatom, hogy az exkluzivitásról éppen most folynak a tárgyalások..." - olvashatjuk a Wired legfrissebb hírében.

Hirdetés

Ezek szerint a korábbi spekulációk ellenére eddig szó sem volt arról, hogy a Sony (illetve a Square Enix) leghíresebb és egyik legjobban eladott szerepjátéksorozatának legújabb része PS3 exkluzív lesz. Forney ezt biztosan egy rendkívül pozitív bejelentésnek szánta (miután az újságírók arról faggatták, mi a Sony reakciója ez egyre apadó exkluzív címekkel kapcsolatban), de mivel eddig még semmilyen bejelentés sem szólt arról, hogy az eddig Sony exkluzív FF sorozat XIII. része megjelenne bármilyen MÁS géptípusra, ez a kijelentés igencsak meglepő egy Sony vezérigazgató szájából. Mindenesetre az Xbox 360 és PC tulajdonosok most elkezdhetnek hevesen reménykedni, hogy a saját gépeikre is megjelenik majd a Square Enix legújabb gyöngyszeme.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)