Hirdetés

Final Fantasy XV - így fejezd be 6 perc alatt a legnehezebb dungeont

|

A rajongók megint kitettek magukért: órákról percekre lerövödíteni a Final Fantasy XV legnehezebb dungeonjét nem kis teljesítmény.

Hirdetés

A Final Fantasy XV eddig remekül szerepel a rajongók körében és nem csak azért, mert a fő küldetésszál jól sikerült, hanem azért is, mert az extra tartalom rengeteg érdekes kihívást rejt magában. Ezek közé tartozik a játék egyik titkos dungeonje is, a Pitioss Ruins is, ami messze a legnehezebb az egész játékban.

A dungeon alapvetően akár 10 órát is igénybevehet, viszont a YouTube-egyik felhasználója, Flobberworm4 most talált egy rövidítést, amivel igen sokat sikerült lenyisszantani az egyébként időigényes kihívásból, amit nagyjából 6 perc alatt sikerült teljesíteni.

Az egész trükk lényege, hogy Noctis spawn pontjait kell kihasználni, így némi ügyeskedéssel igazából át lehet ugrani a dungeon nagy részét és így megkerülhetők a hosszadalmasabb részek. Természetesen a magyarázatnál ezerszer látványosabb, ha megnézitek a fenti videót, elvégre csak pár perc az egész.

Nektek hogy tetszik? Bírjátok az új Final Fantasy-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)