Hirdetés

First Assault - ma indul a Ghost in the Shell-lövölde zárt bétája

|

Bár a Ghost in the Shell-re alapuló lövölde, a First Assault csak jövőre érkezik meg teljes pompájában, az elkövetkezendő napokban belenézhetünk a játékba a ma induló zárt bétában.

Hirdetés

Nemrég egy új traileren mutatkozott be a Ghost in the Shell univerzumában játszódó First Assault című taktikai FPS, a Neople játékát némi szerencsével pedig már akár ma kipróbálhatjátok. Elindul ugyanis a zárt béta, ami október 4-éig tart majd, a résztvevőknek ráadásul egy csomó ajándékot is ígér a Nexon.

Mindenki, aki részt vesz a zárt bétában (amire egyébként itt tudtok jelentkezni), és eléri a 2-es szintet, kap egy exkluzív fegyver-skint a végleges játékban. Akik viszont a stresszteszt időszakai alatt is játszanak (erre pénteken és szombaton, magyar idő szerint este 10 és éjfél között kerül sor), egy Logitech perifériákból álló csomagot is nyerhetnek. A multis shooter egyébként alapvetően a Ghost in the Shell: Standalone Complex-ből merít, így például a Section 9 főhadiszállásán is járhatunk.

Ti jelentkeztek a bétára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)