Hirdetés

Five Nights at Freddy's: Sister Location - mégiscsak időben megjelent

|

Még a Halloweent sem kell kivárnunk egy kis rémisztgetés kedvéért, a frissen megérkezett Sister Location ugyanis az előzetes ígérteket betartva ijesztőre sikerült.

Hirdetés

Aki esetleg úgy érzi, hogy viszonylag gyenge a szíve és hajlamos lehet az infarktusra, az ha lehet, ne egyedül próbálja ki a Five Nights at Freddy's legújabb részét. Habár korábban felmerült, hogy a játék annyira ijesztőre sikerült, hogy inkább eltolják a megjelenését, ezt inkább könyveljük csak el egy apró reklámnak (vagy szokásos Scott Cawthon-szívatásnak), hiszen a játék megérkezett a hétvégén.

Hogy valóban túl ijesztő lett-e? Az egzisztenciális szorongás egyik alapkövetelménye a jó horrornak és sokak kimondottan a félelem által termelt adrenalinlöket kedvéért ülnek le horrorjátékot játszani, szóval nehéz egy ilyen alkotásra azt mondani, hogy "túlmegy a határon". Valakinek biztosan. Akik pedig eddig is kedvelték a korábbi epizódokat azok minden bizonnyal most sem fognak csalódni.

Egyébként fejlődött számos mechanika, a játék sokkal barátságosabb a kezdő játékosokkal (segít nekik megtanulni, mi hogyan működik), változatosabb, részletesebb, és a jump scare-ek mellett a két különböző narrátor is segít fokozni az izgalmakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)