Hirdetés

Flockers - a Worms készítői bárányokat gyilkolnak

|

A Team 17 hosszas várakozás után végre megmutatta új játékát. Ezek a bárányok nem hallgatnak, viszont nagyon véreznek. Ütős lesz a Flockers.

Hirdetés

A Flockers a Worms sorozat mögött álló arcok, a Team 17 új címe. Kicsit olyan, mintha Tim Burton újraalkotta volna a Lemmings című klasszikust, és mindezt nyakon öntötték volna a Worms humorával.

A nevet már februárban elköhintette a Team 17, de akkor még semmit sem láttunk belőle. Most érkezett egy videó, és egy nagy kupac kép, melyeken egy steampunk-szerű képi világot láthatunk. Itt kell úgy átvezetnünk bohókás, ártatlan, cuki báránykáinkat, hogy ne találkozzanak össze az útbaeső pengékkel, tüskékkel. Már persze ha nem szeretnénk elkerülni, hogy állatkáinkból ne váljon szép nagy vértócsa. Mert ugye nem vagyunk ilyen szívtelenek???

A Flockers az idei év második negyedévében kerül be a Steam Early Acces programjába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)