Hirdetés

Foci Gitár Híró

|

Sokan ránk, gamerekre mondják, hogy meg vagyunk buggyanva és menjünk inkább sportolni. Ezt a videót megnézve nem vagyok biztos abban, hogy egyes sportolók nincsenek megbuggyanva...

Hirdetés

A Guitar Hero és klónjai/kiegészítői igen nagy népszerűségre tettek szert világszerte.

Angliában például, ahol fanatikusan imádják a Guitar Herokat és a focit is rajongók úgy gondolták, kombinálni kéne a két játékot. A pengetés helyett egy nagy érzékelő kell, amely akkor "szól" ha eltalálják egy labdával. Így egyrészt ritmusjáték is, másrészt pedig foci, hiszen pontosan kell rúgni, vagy egyébként nincs pengetés. Mindehhez építettek egy Frets on Fire alapú rendszert, amely nagy érzékelőit felakasztották a falra, majd elindítottak egy dalt a Frets on Fireben. Az elképesztő az az egészben, hogy a látszólagos káosz ellenére 76%-os eredményt értek el...csinálja utánuk, aki jobban tudja!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)