Hirdetés

Focis MMO játék közelít

|

Ugyan vannak egyéb többé-kevésbé sikeres próbálkozások, de az nem kétséges hogy az MMO-k piacát főként a fantasy játékok uralják. Az egyik fejlesztő csapat arra gondolt hogy a játékosok már ki vannak éhezve egy focis MMO-ra.

Hirdetés

Azon nincsen mit csodálkozni ha egy ilyen hallatán az egyszeri játékosnak égnek áll a haja, de a nottinghami székhelyű Monumental Games úgy gondolja hogy sikere lehet egy ilyen játéknak is. A játékban saját játékosokat is készíthetünk majd, és kereskedhetünk is velük. Mondjuk egy online BundesLiga egészen jól hangzik és ha az irányítást jól megcsinálják akkor bizony még nagy sikere is lehet a programnak, csak az a kérdés hogy a PES vagy a FIFA irányába megy el a játékmenet. Minden esetre reméljük a legjobbakat, hiszen már tényleg kell egy új focis játék a két nagy név mellé, és az MMO-s megoldás még be is jöhet, csak a komoly havi díjjal el ne szúrják az egészet. Megjelenés 2008 tavaszán esedékes. A hivatalos oldalon érdemes regisztrálni mert így kerülhetünk be a legkönyebben a béta tesztbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)