Hirdetés

Fontos eladási mérföldkőhöz ért a Horizon franchise

|

A 2017-es debütálásával Aloy a PlayStation brand egyik legfontosabb szereplőjévé vált.

Hirdetés

A PlayStation Blogon egy poszttal ünnepelte 20 éves fennállását a Guerrilla Games, aminek stúdió-, animációs és művészeti vezetője, Jan-Bart van Beek megemlékezett "új" sorozatuk, a Horizon sikereiről is. A 2017-es Zero Dawn megjelenése óta a franchise részeiből 32,7 millió példány kelt el.

Ez a szám azt mutatja, hogy mennyi Horizon játék talált ténylegesen gazdára, és ebben nincsenek benne a boltoknak eladott darabok, illetve a PS Pluson keresztüli hozzáférések. A tényleges játékosszám bőven túlmehetett már ezen.

Hirdetés

A Sony adatai szerint a 32,7 millióból egyébként 8,4 tartozik csak a Forbidden Westhez. A folytatás láthatóan le van maradva az előző részhez képest, de egy jóval frissebb címről van szó, kevesebb időt töltött a piacon, kevesebbszer árazták le.

A Forbidden West még PC-re meg sem jelent, és miután a Zero Dawnt idővel megkaptuk, a folytatásnál is számítunk egy tisztességesebb portra. Ha az befut, adhat még egy nagyobb löketet a Forbidden West számainak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)