Hirdetés

Football Manager 2014 - elindult a béta

|

Aki a foci dirigálós oldalát kedveli, most belekóstolhat abba, mit nyújt majd a Football Manager sorozat új része.

Hirdetés

Az idei ősz futballvilágát nem csak nemzeti válogatottunk látványos leszerepelése fémjelezi, hanem az a rengeteg labdarúgó játék, amely megszállta a gamer világot.

A FIFA 14 megjelenése és tarolása, a PES 14 piacra dobása is a lombhullás időszakára esett, és most kezdetét vette a Football Manager 2014 bétája, ami már elérhető a Steam Early Access szolgáltatásán keresztül - legalábbis azok számára, akik előrendelték a játékot. A béta korlátok nélkül játszható, és tartalmazza a „main career" és a „Football Manager Classic" játékmódot. A most megkezdett játék folytatható lesz a végleges változat megjelenése és letöltése után is. Az Early Access béta verzióval november negyedikéig lehet játszani, a Football Manager 2014 maga október 31-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)