Hirdetés

Fortnite - hamarosan hóemberré változva bújhatunk el a többiek elől

|

Új tárggyal bővül az Epic népszerű játéka, amivel alaposan megtéveszthetjük majd ellenfeleinket.

Hirdetés

A fegyverek mellett rengeteg olyan egyéb apróságot találhatunk a Fortnite Battle Royale csataterén, ami nagyban megnövelheti a túlélési esélyeinket. Nemsokára érkezik egy újabb cucc, ami elég érdekes hatással lehet a meccsekre.

Hirdetés

A játékbeli hírek között már látható, hogy jön egy Sneaky Snowman nevű tárgy, amivel gyakorlatilag hóemberré változtathatjuk karakterünket egy meccs kellős közepén. A hivatalos leírásból mindössze annyi derült ki, hogy az álcázás mestereivé válhatunk vele. Nagy valószínűséggel ugyanúgy működik majd a dolog, mint a bokor, amivel szintén beleolvadhattunk valamelyest a környezetbe. Viszont simán elképzelhető az is, hogy az Epic Games javít egy kicsit ezen a mechanikán, és sokkal mókásabb lesz hóemberként rejtőzködni.

Még nem tudni, pontosan mikor kerülhet be a Sneaky Snowman, de tekintve, hogy már reklámozzák azt a játékban, valószínűleg nem kell sokat várnunk rá.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)