Hirdetés

Fortnite Battle Royale - vajon mit jelenthet az égen lévő üstökös?

|

A játékosok már el is kezdtek elméleteket gyártani a furcsa jelenségről, az Epic azonban eléggé titkolózik.

Hirdetés

Ha gyakran megfordultok a Fortnite Battle Royale szigetén, akkor talán már ti is észrevettétek, hogy az egyik terület felett van egy fényesen világító valami az égen. Könnyen lehet, hogy a dolog nem csupán véletlenül került oda, hanem jelent valamit a játék jövőjét illetően.

Hirdetés

Több játékos is arról számolt be, hogy a Tilted Towers régió felett megjelent valami, ami leginkább egy üstökösre hasonlít. A legtöbben azt gondolják, hogy egy meteor fogja elpusztítani a területet, ami az Epic Games szerint is teljesen tönkreteszi a meccsek egyensúlyát, mert a legtöbben ott szállnak le.

Akadnak olyanok is, akik szerint az üstökös a Fortnite Battle Royale jelenlegi szezonjának végét jelzi, és a jövőben olyan tartalmak érkeznek majd, amelyek az űrhöz kapcsolódnak. Az adatbányászok körülnéztek egy kicsit a játék fájljai között, és megtalálták az égen lévő dolog modelljét.

Az Epic Games nem erősítette meg, de nem is cáfolta a spekulációkat, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki a dologból, és melyik rajongói elmélet igazolódik be majd végül.

Ti találkoztatok már az üstökössel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)