Hirdetés

Ingyen beszerezhető a Forza Motorsport 6 a Games with Gold akció keretében

|

A kiegészítő tartalmak árait annyira lenyomta a Microsoft, hogy az összes DLC-t tartalmazó csomagot 5 dollárért lehet behúzni.

Hirdetés

Ha rendelkezel Xbox Live Gold előfizetéssel, akkor egyetlen extra forint elköltése nélkül beszerezheted a Forza Motorsport 6-ot, köszönhetően a Games with Gold programnak. A játék örökre a tiéd lesz, és ha ki akarnád bővíteni az élményt, az sem fog sokba kerülni.

Hirdetés

A Microsoft 95 százalékkal lenyomta minden letölthető tartalom árát, így a Forza Motorsport 6 Complete Add-Ons Collection jelenleg 5 dollárért beszerezhető. Érdemes lecsapni az ajánlatra, mert csak a következő négy napban lesz érvényes. 

A csomagban benne van az összes eddig megjelent autó, pálya, karriermódhoz kapcsolódó és azon túli bővítés, beleértve a két nagy kiegészítőt, a Nascar és Porsche pakkokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)