Hirdetés

Forza Motorsport 6 - befarolt a hivatalos bejelentés

|

A hivatalos Forza Motorsport 6 közlemény mellé kaptunk egy trailert is, amiben láthatjuk a következő rész legszebb járgányát.

Hirdetés

A Turn 10 és a Microsoft bejelentette a Forza Motorsport 6 érkezését a North American International Auto Show keretein belül. A játék Xbox One exkluzív lesz, és az új Ford GT az arca. Pofás.

Persze több Ford erőgép is lesz a programban, köszönhetően a Microsoft, Turn 10 és a Ford Motor közti megállapodásnak. Vezethetjük a GT-t, Shelby GT350 Mustangot, és az F-150 Raptort is. A Turn 10 stúdió kreatív rendezője, Dan Greenawalt azt is elárulta, hogy egy hosszabb játékmenet anyaggal is jelentkeznek majd az E3-on. A sorozat egyébként májusban lesz 10 éves.

Addig is, amíg megérkezik az új, epizód érdemes lehet pótolni a két nemrég megjelent elődöt, a Forza Motorsport 5-t és a Forza Horizon 2-t. Utóbbi Xbox One mellett 360-ra is megjelent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)