Hirdetés

Most kezdd el törölgetni a játékokat, hogy felférjen a Forza Motorsport 7!

|

A natív 4K játékok nem csak a processzort, a grafikus chipet és a memóriát, hanem a merevlemezt is komolyabban terhelik, úgyhogy akinek lassú a nete, az kedjen el imádkozni a preloadért.

Hirdetés

Korábban is voltak játékok, amik pofátlanul nagy helyen terpeszkedtek el a merevlemezen. Különösen igaz ez egyébként a Microsoft címeire, hiszen a Halo 5: Guardians 80 GB körüli helyet foglalt, a Gears of War 4 a letölhető tartalmakkal együtt pedig átlépte a 100 gigát is.

A Forza Motorsport 7-nek ehhez még DLC-k sem kellenek, a Microsoft Store információi alapján ugyanis az alapjáték foglal majd ennyit. A konkurencia oldaláról az új Gran Turismo kapcsán még nincsenek adataink, de a Driveclub például ennek csak a tizedét foglalja el.

Ebben nyilvánvalóan fontos szerepet játszanak majd a 4K textúrák, és bár értelemszerűen Xbox One X-en mindenki ezen a felbontáson játszik majd, remélhetőleg PC-n ezeket külön csomagként lehet majd letölteni, így csak azoknak foglalja a helyet és lassítja a letöltést, akiknek tényleg szüksége van rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)