Hirdetés

FPS és fizikaóra a böngészőben

|

Szép napot emberek! Ha már így összefutottunk, nézzük meg, hogy mit kínál ma nekünk a Játéközön.hu!

Hirdetés

Quake Live. ...helyett Russia Army 3D. ŐK ketten bizonyítják, hogy koránt sem halva született a böngészőben játszható  FPS ötlete. Ám mivel a Quake Live eljöveteléig egy kicsit még várnunk kell, ezért most "fajtársát", a Russia Army 3D-t ajánlom szíves figyelmetekbe. Ő egy ingyenesen és böngészőben játszható online FPS, némi kommunista beütéssel. Ez van no, de ettől még lehet szeretni. Játék előtt meg kell adni nevünk, majd a legördülő szerverlistán ki tudjuk választani a számunkra legszimpatikusabb játékteret. Itt csak az üres helyekre érdemes figyelni, mert mindegyik szerveren ugyan az a pálya és játékmód (DM) fut. Fegyvereink felhozatala kellemes változatosságokat mutat és egyszerre akár nyolcan is nyomulhatunk. Sajnos halál esetén a játék kidob a szerverlistához, ami egy idő után idegesítő tud lenni.

 

russiaarmy.jpg

 

 * * *

Ha kellően fölhúztuk magunk a Russia Army 3D-n, akkor levezetésképp itt lesz a logikai-építgetős Assembler. Célunk a játékban, hogy a zöld tereptárgyat a számára fenntartott és szintén zölddel megjelölt helyre juttassuk. Hasonló logikán alapult a már korábban ismertetett Fantastic Contraption csak itt gép helyett a megadott tereptárgyak felhasználásával kell valahogyan helyére juttatnunk a "zöldséget".

 

assembler.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)