Hirdetés

Frank Woods eredeti hangja csalódott, amiért kimaradt a Call of Duty: Black Ops Cold Warból

|

James C. Burns hangját a Black Ops alsorozat több részében is hallhattuk, de úgy tűnik, hogy az idei részben nem fog visszatérni már.

Hirdetés

Novemberben visszatér a Call of Duty széria, méghozzá a Black Ops Cold War alcímű epizóddal, aminek középpontjában a hidegháború áll majd. A játékban ráadásul vissza fog térni egy olyan szereplő, aki a Treyarch alsorozatának több részében is feltűnt, csak ezúttal valaki egészen más kölcsönzi majd a hangját, ahogy azt hallhattuk is már egy trailerben.

Ennek pedig a jelek szerint nem is igazán örül James C. Burns, aki a Call of Duty széria több részében is megszólaltatta már Frank Woodsot.

Hirdetés

Burns ugyan biztos abban, hogy a Black Ops Cold War története brilliáns lesz, de a szavaiból azt vehetjük le, hogy sokkal jobban örülne, ha visszatérhetett volna Woods bőrébe.

Egyébként úgy tűnik, hogy Burnst tényleg eléggé zavarja a dolog, de azért leszögezte, hogy nem az új hanggal van problémája, mivel úgy véli, hogy profi színészről van szó, és biztos benne, hogy jó munkát fog végezni. Pusztán azt gondolja, hogy remekül el tudta volna végezni a feladatot, és azt kívánja, bárcsak megpróbálhatta volna.

James C Burns is NOT happy about being recast. You done him dirty Treyarch and I don’t respect that! from r/blackopscoldwar

Többen arra gondoltak egyébként, hogy Burns azért nem kapta meg a szerepet, mivel korábban a hangját adta egy rajongói projekthez, de a szinkronszínész egyik tweetjéből kiderült, hogy ez elvileg nem volt problémás dolog.

Woods hangjának lecserélése egyébként azért is furcsa, mert a Black Ops Cold War elvileg egyáltalán nem egy reboot, így pedig logikus lenne a korábbi szinkronhang visszahozása. Egyelőre rejtély, ki lesz a karakter új hangja, de remélhetőleg nem fognak benne csalódni a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)