Hirdetés

Free Realms: Goal Time - akár focista sztár is lehetsz ezentúl!

|

A Free Realms eddig is rengeteg játékost vonzott, most azonban az MMO-k világában totálisan szokatlan kiegészítő jelent meg hozzá.

Hirdetés

A Free Realms fantasy világába ugyanis focipályák kerültek! Nem csalás, nem ámítás, focizni lehet sőt, létezik futball-sztár foglalkozás is, amelyet fel lehet venni.

3 vs 3 meccseket lehet játszani majd ezentúl a Free Realms térkép különböző pályáin - 20 küldetést kaphatnak a focirajongók, újfajta felszerelésekkel, amelytől a lehető legtöbbet lehet elérni a focikarier alatt. természetesen itt is vannak speciális skillek, és egyéb bónuszok, amelyekkel a pályán előnyhöz lehet jutni - lehet az AI által irányított csapatok ellen ugyanúgy játszani, mint ahogy emberi ellenfelekkel szemben is ki lehet állni. Persze ez nem "igazi" foci, hanem amolyan freerealmsosított labdarúgás...

A Soccer Star munka az ingyenes játékosoknak 5-ös szintig, a fizetőseknek 20-asig érhető el a Free Realmsben.

Akkor jöjjön egy kis kedvcsináló videó:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)