Hirdetés

Free Realms - "Speedway Thunder" update

|

Ahogy MMO világban megszoktuk, a Free Realms komoly tartalmi update előtt áll, Legfőképp az autóversenyzős részek fejlődnek majd.

Hirdetés

A Free Realms jött, látott és győzött - s bár nem épp a kockáknak és HC gamereknek való, nagyon sok millió játékos játszik vele.

A Free Realms nemrégiben elérte a négy millió felhasználót, így tényleg ideje, hogy a Sony Online Entertainment adjon valamit pluszban, hiszen sokaknak lehet, hogy a rengeteg féle "munka" azaz job, a majd ezer quest nem elég (már van olyan játékosa a Free Realmsnek, aki 907 questet megoldott) - vagy már mondjuk megunták. Úgy néz ki, első látásra a játék autóversenyzős és roncsderbi része lett az egyik legjobban "alulfejlett", hisz először ezt egészítik ki.

A 80 új küldetést tartalmazó első komoly patch a "Speedway Thunder" nevet viseli és legfőképp a Kart Racing és a Demolition Derby munkákra öszpontosít. Jelenleg ehhez a kettő jobhoz nemigen tartozik küldetés, nem nagyon lehet szintezni, ahogy azt sem lehet megtudni, ez a két munka hogyan illeszkedik a Free Realms világába - ezért is kellett ez az update. A kiegészítés segítségével 20-as szintig lehet majd elmenni a Kart Racing és a Demolition Derby munkákkal. Ehhez bekerül a játékba két új versenypálya (Az egyik Thunder Fallsban, a másik pedig Seasideban). Két új, vagányul kinéző autó is megvásárolható lesz, új alkatrészek kerülnek be, amelyekkel mind a vizuális tuning, mind az autó valódi feljavítása elérhető. Ehhez egy új felhasználói felületet is létrehoztak a fejlesztők, amelynek Garázs (Garage) a neve, ezt úgy lehet elérni, hogy beszélgetünk egy autószerelő NPC-vel.

Emellett kiderült, hogy a fejlesztők dolgoznak a minigame-k Expert nehézségi fokozatán, még ez évben jön a foci a Free Realmsbe, illetve a fejlesztők jelenleg azon gondolkodnak, vajon lehessen-e  a játékosoknak saját házuk a játékban.

A Free Realms új updateje jövő héten jelenik majd meg.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)