Hirdetés

Friss Mass Effect 2 DLC érkezett

|

A sokadik DLC után végre rájöttem, miért volt olyan kevés páncél az alapjátékban.

Hirdetés

Mondjuk nem kellett hozzá egyetem, de hát én szőke is vagyok, meg minden. Szóval azért nem volt olyan sok kütyürü-mütyürü az alap Mass Effect 2 lemezen, mert a BioWare jó érzékkel rájött, hogy ezeket el lehet adni. A legújabb pakk például 160 MS pöttybe fáj, és három új hacukát tartalmaz.

Az Archon Visor a "varázslataink" gyakoribb használatát teszi lehetővé, a Capacitor Helmet segítségével gyorsabban töltődik vissza pajzsunk, míg az Inferno Armort viselve gyorsabban tudunk szaladni, és meggyőzőképessgünk is javul valamelyest. Ennyi a nagy műsor. Nem sok, de igazából nem is kérnek érte sokat. A BioWare persze megnyugtat mindenkit: az ilyen DLC csomagok csak amolyan töltelékek két sztoriorientált DLC között, azaz nemsokára egy hosszabb DLC csomagra is számíthatunk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)