Hirdetés

Friss Tom Clancy's H.A.W.X. információk

|

Kiadós Tom Clancy H.A.W.X. információhullám csapódott hullámtörő levelesládánkba, következzenek a legfontosabbak!

Hirdetés

A Tom Clancy nevével fémjelzett játékok családjába tartozó H.A.W.X. (mely a hangzatos High Altitude Warfare eXperimental squadron rövidítése) március harmadikán kerül forgalomba. A háborús repülőgépszimulátor a Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter univerzumában játszódik, ahol 2012-ben az égi harcosokat immáron privát militarista vállalatok küldik harcba. Erősödő hatalmukat megpróbálják kiterjeszteni Amerikára is, ebből pedig komoly problémák adódnak. A játék hivatalos fórumán új információk láttak napvilágot, ezekből szemezgettünk.

hawx_1.jpg
 

Legfontosabb talán a H.A.W.X. másolásvédelmi rendszere, esetében nem szükséges online hitelesítés egyjátékos partikhoz (a telepítést nem említették). Nem kapunk osztottképernyős módot a beépített „special dogfight" nézett miatt, Rio de Janeiro-, Cape Canaveral, közel keleti helyszínek és az Appalache-hegység régiója kiemelt szerephez jutott, repülhetünk az EndWar-ban megismert XA-20 Razorback madárkával, cross-platform támogatás nincsen, valamint  vadászgépeinkkel a való életből átvett és modellezett manővereket tudunk kivitelezni. Továbbá többfajta küldetésben kamatoztathatjuk tudásunkat (földi egységek támogatása, rögtönzött légicsapás, felderítés stb), nem játszhatunk árkádmódban, ellenben indíthatunk publikus vagy privát szervereket. Multiplayer területén kooperatív és deathmatch módok közül választhatunk (a fejlesztők ígérik, teljesen egyedi megoldásokkal készülnek), majd később letölthető tartalmak keretében bővítik a multi felhozatalát. Sajnos gépeinkkel nem landolhatunk a szárazföldön, azonban demóverziója még megjelenése előtt landol mindhárom támogatott rendszeren (PC, Xbox 360, PlayStation3.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)