Hirdetés

Frissült San Andreas legnagyobb vallási közössége, az Epsilon Program honlapja

|

Ugyan a Take-Two pénzügyi jelentésében nem esett szó a GTA V megjelenéséről, a Rockstar frissítette az egyik, a játékhoz kapcsolódó honlapját.

Hirdetés

A Grand Theft Auto IV volt az első olyan játék a szériában, ahol egy internetkávézóban ülve böngészhettük a Liberty City-ben elérhető honlapokat. Ezen honlapok szinte mindegyike - a hirdetőtáblákkal és játékbeli márkákkal együtt - a társadalmat kritizálta, és úgy tűnik, ez a keserédes humor továbbra is megmarad.

A minap töltötték fel tartalommal a http://www.epsilonprogram.com/ webhelyet, mely San Andreas legnagyobb szektájáról nyújt információkat. Ezen információk a laikusok számára még valósnak is tűnhetnek, a gyakorlott rajongók azonban kis szemfülességgel azonnal rájöhetnek, hogy valami nincs rendben. Érdemes megnézni a "KIFFLOM!" menüpontot, ahol az Epsilon Program 12 pontja található, köztük olyanokkal, mint a "Mind ugyanarról a fáról származunk - TÉNY!" vagy az "A világ 157 éves - TÉNY!". Azt is hamar észrevehetjük, hogy a "GIVE MONEY" menüpont kétszer szerepel, illetve egy szép zöld gomb is buzdít arra, hogy minden pénzünket szektának adományozzuk a teljes, boldog életért cserébe. A honlap erről a linkről is elérhető, érdemes nézelődni rajta. Twitter feed is van, itt tudtok feliratkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)