Hirdetés

Dark Souls - már fejjel lefelé is végigjátszották

|

Amikor már azt hittük volna, hogy az eddigieknél már nem tudjuk idétlenebbül végigjátszani a játékot, újabb zseniális ötlet került elő.

Hirdetés

A keserves nehézsége ellenére már nem kevés alkalommal végigjátszották a rajongók a Dark Souls első részét, ráadásul a profiknak már annyira sem okoz gondot a játék, hogy különféle extrém megoldásokkal próbálták tovább nehezíten azt. A Guitar Hero-s és Donkey Kongos megoldások után most itt az újabb érdekes(?) csavar.

LobosJR egy mod segítségével fejjel lefelé fordította a képernyőt, hogy aztán az egész játékot így játssza végig. Természetesen az a csavar (haha, értitek) az egészben, hogy ilyenkor az irányítás teljesen tükröződik, szóval az irányok megcserélődnek és hasonlók.

A kolléga egyébként nem ma kezdte ezt a mesterséget, korábban azzal lett ismert, hogy végigjátszotta a játékot bekötött szemmel, természetesen erre is van bizonyíték:

Nektek hogy tetszik? Szerintetek eddig melyik volt a legőrültebb végigjátszás (bármelyik játékban)?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)