Hirdetés

Front Mission - visszatérnek a Square Enix óriásrobotjai?

|

A legújabb értesülések szerint folytatódhat a Front Mission sorozat egy új felvonással, méghozzá a Square Enix Japan fejlesztésében.

Hirdetés

A Siliconera már többször is bizonyította a Square Enix kapcsán, hogy megbízhatóak a forrásai, így ha azt állítja, hogy egy vadonatúj Front Mission játék készül, akkor arra érdemes odafigyelnünk.  

A honlap szerint az új Front Mission a Square Enix Japan műhelyében formálódik és Toshifumi Nabeshima, a From Software egykori producere dolgozik rajta, aki nem mellesleg az Armored Core 5 és a Chromehounds projekteket is felügyelte.

Az óriásrobotos széria legutóbbi tagja, a Front Mission Evolved 2010-ben mutatkozott be, de azt jelenleg nem tudjuk, hogy az új epizód ezt az akciódúsabb utat folytatja-e, avagy visszatér a hagyományokhoz és a körökre osztott stratégiát választja, ahogyan a platformok és további részletek kapcsán is csak sötétben tapogatózunk. Szerencsére hamarosan jön az E3 és a Square Enix saját konferenciát tart, tehát könnyen megeshet, hogy itt mutatja be az új Front Missiont.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)