Hirdetés

Frontiers - a házilag barkácsolt The Elder Scrolls

|

Egy nagyon ígéretes projekt készül két lelkes, független fejlesztő kezei között. Felfedezés, kalandok, titkok.

Hirdetés

Utoljára egy éve hallatott magáról a Frontiers névre keresztelt játék, ami akkor nagyon úgy nézett ki, mintha a The Elder Scrolls sorozat egyik epizódja lenne. A különbség az a Bethesda játéksorozata, és a Frontiers között, hogy utóbbit két srác fejleszti. Igen, csak kettő.

A jó hír a játék kapcsán, hogy a fejlesztés gőzerővel folyik, ráadásul a játék már a Steam Greenlightba is bekerült. Ennek örömére egy új trailer is befutott, melyben túl sok akcióra nincs kilátás, viszont a környezetről már képet kaphatunk. És ez a kép meglehetősen szép. Persze ez a sikerhez kevés, de egyelőre úgy néz ki, hogy nincs miért féltenünk a srácokat, nem lesz ez rossz.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a Frontiers az idei év közepén megjelenhet. Nektek hogy tetszik első látásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)