Hirdetés

[FuN] A szerelem Halo-jában

|

A multiplayer játékok számos szociális interakciót tesznek lehetővé,és most kiderült,hogy a lánykérés is ezek között van

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy egy nagyon szerelmes gémer srác felkérte barátnőjét, hogy hódoljanak egyik közös szenvedélyüknek (nem annak, amire elsőre gondoltok), és zavarjanak le két közös barátjukkal egy gyors 2 vs 2 multi meccset Halo 3-ban, egy frissen létrehozott saját pályán.
Miután a lány mit sem sejtve igent mondott, párja elcsalta a pálya egy távoli zugába, egy elrejtett Energy Sword ígéretével. A hölgy legnagyobb meglepetésére azonban nem egy fegyvert találtak, hanem egy egész rakást, "MARRY ME?" ("Hozzám jösz feleségül?") formában elhelyezve a talajon. Mikor a srác stílusosan féltérdre ereszkedett vörös páncélos Master Chief-jével, a lány boldogan beleegyezett, hogy az Élet nagy multiplayer meccsét egy csapatban játszák tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)