Hirdetés

[FUN] Táncoló iskolások

|

Az amerikaiaknál mostanában nagy gondot fordítanak a túlsúly legyőzésére. Ugyan nem igazán jönnek rá arra, hogy életmódjuknak köszönhetik ezt a problémát, ám annál nevetségesebb ötletekkel állnak elő. A New York Times jelentése szerint a kisiskolásokat a Dance Dance Revolution játékkal próbálják majd meg lefogyasztani.

Hirdetés

A projectben körülbelül 1500 iskola fog résztvenni, és egy nyugat virginiai általános iskolában már kísérleti jelleggel be is vezették a "táncolást". Aki magát a játékot nem ismerné annak elárulom, a szokásos megfelelő időben leütni a megfelelő gombot játékról van szó, ám itt egy érzékelős szőnyegen, tehát mindig a megfelelő gombra kell rálépni. Az illetékesek azt nyilatkozták, a rendszer azért kerül bevezetésre, mert a csapatorientált sportok (kosárlabda, amerikai foci, kidobós) egyeseknek túl kompetetívek, így nem hajlandóak azokat játszani (ez egyébként egy remek kifogás, hogy ne kelljen akármilyen sportot végezni). Jelenleg, amíg az újdonság varázsa tart, a kísérleti iskolában nagy népszerűségnek örvend a játékgép, de majd meglátjuk mi lesz a projecttel pár év múlva. Addig is itt egy kis videó, melyen láthatjuk Castroéknál hogy megy ez a sport:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)