Hirdetés

[FUN]Pac-Man-nel a győzelemért

|

Xbox360 tulajdonosok markát most 100,000 Microsoft pont ütheti, ha részt vesznek a Namco Bandai és a Microsoft közös versenyén az Xbox Live rendszerén.

Hirdetés

Nincs rózsa tövis nélkül, szokták mondani. Itt is ez a helyzet, a Pac-Man letöltéséhez 400 Microsoft pont kell, tekinthetjük ezt "nevezési díjnak", a játék azonnal leszedhető, tehát el lehet kezdeni gyakorolni. Április 25-től a játékosok a www.xboxlivetournament.com-on regisztrálhatnak, megtekinthetik a szabályokat,és utána elindul a móka. A Pac-Man táblázatokat lenullázzák, innentől itt lehet megtekinteni ki hányadik helyen áll. Május 9-re eldől, ki lesz a 9 döntős, akik az adott terület legjobbjai lettek (egy ember: Európából, Ázsiából, Ausztárilából/Újzélandból, Kanadából, Japánból és "természetesen" két ember az USA-ból),és akik Június 5-én összemérik tudásukat New Yorkban. A pontokon kívül a nyertest a Quiznos gyorsétteremlánc egy heti óriásszendviccsel látja el (gondolom, hogy még véletlenül se keljen fel a gép elől, miközben pontjain játékokat vásárol).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)