Hirdetés

Gabe Newell sajnálja a PS3 tulajdonosokat

|

Gabe Newell egy interjú során elnézést kért a PS3 tulajoktól, de igazából semmi jó hírrel nem szolgált nekik.

Hirdetés

A Gametrailersnek adott interjú során hangzott el az ominózus bocsánat kérés. Newell bevalotta, hogy elhamarkodott lépés volt az Orange Box PS3 kiadása, hiszen semmiféle eszközzel nem rendelkeztek a támogatás biztosítása ügyében.

"Ha számba veszem azokat a vásárlókat, akikkel a legkomiszabban bántunk, azok jutnak eszembe, akik PS3-ra megvásárolták az Orange Box-ot." - nyilatkozta Newell. Igaz, az Xbox 360 verzió sem kapott akkora figyelmet, mint a PC,de oda legalább néha jött egy-egy patch. Sajnos a helyzet a jövőben sem változik, mert Newell kijelentette: nem foglalkoznak érdemben a PS3-val. Jól meg kell tehát fontolni, megvesszük-e a Valve játékait PS3-ra, mert ők tuti nem biztosítanak supportot...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)