Hirdetés

Galaxies kiegészítés!

|

Épp hogy készen lettek a Galaxiesal, máris készítik a kiegészítést! Hogy mit is kaphatunk a kiegészítéstől? Tulajdonképpen sok olyan dolgot, amit már az alapjátékba ígértek. Legfőbb mégis az lesz, hogy ebben már lehet saját űrhajónk! Igen, természetesen ezzel együtt belekerül az űrcsata is. Végre átélhetjük, milyen is lehet Tie Fighter-ek ellen menekülni, vagy éppen birodalmi cimboráinkkal saját csillagrombolót beszerezni (igaz, ezt így külön nem írták, de reménykedem). Természetesen a fícsörök közt szerepel egy adag új krícsör (oh, micsoda rím) de néhány új bolygó is megjelenik majd (adnák a Halálcsillagot, ISTENEM!). A kiegészítőt a jövő évben szándékoznak kiadni. Arról, hogy az alapjáték mikor jelenik meg kis hazánkban (legalábbis a kontinensen) még semmi hír. De már rajta vagyunk, amint sikerül valamit felkutatni, természetesen tájékoztatunk titeket.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)