Hirdetés

Game of Dwarves trailer - a fiúk a bányában harcolnak

|

A Paradox Interactive és a Zeal Game Studio új játékában amolyan Dungeon Keeper-jelleggel mehetünk a föld alá, de sajnos ott sem fenékig tejfel az élet.

Hirdetés

A Game of Dwarves tréfás jellegű kinézete ellenére komoly történettel rendelkezik, mely bemutatja a törpék virágzó (ám nem túl magas) világát, ahol a bányászat mellett néha-néha megütköznek ilyen-olyan talajlakó rémségekkel, de ennek ellenére az élet viszonylag nyugodt. Egészen addig, míg fel nem bukkannak a mágusok, akik valamiért kizökkennek statikus nyugalmukból, és a biztonság kedvéért csúnyán megleckéztetik a szerencsétlen törpéket. A Paradox Interactive és a Zeal Game Studio játéka az építkezésről és a felszín alatt kialakított világ menedzseléséről szól, ahol nem elég a földet túrni, meg is kell védenünk azt, amit létrehoztunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)